Lydia

Foto Lydia

Ik ben Lydia Arwert en mijn eerste onderneming, een reclamestudio, startte ik in 1984. Sinds 1991 werk ik als coach en begeleider op de arbeidsmarkt en help mensen hun carrière verder te ontwikkelen. Sinds 2003 heb ik als Business Manager/ Consultant diverse coach- en training ondernemingen verder ontwikkeld. Ik heb o.a Verander-management gestudeerd  ik ben Business Consultant, Coach en gelicencieerd Get Clients Now Facilitator. Deze expertise zet ik nu in om jouw verder te helpen. Ik ben gespecialiseerd in ondernemingen binnen de zakelijke dienstverlening en de creatieve markt (of een combinatie hiervan…). Zelfstandig Professionals van diverse pluimage, kortom mensen die hun eigen product zijn, die weten dat ze goed zijn in wat ze doen, passie hebben voor hun werk en niets liever doen dan dat. En dan moet je natuurlijk wel klanten hebben, want passie alleen geeft geen brood op de plank.

ALS EEN VAN DE VOLGENDE SITUATIES OP JOUW VAN TOEPASSING IS, KAN IK JE HELPEN!

  • Je hebt er tijdens de vakantie nog eens goed over na gedacht. Je gaat voor jezelf beginnen! Het grote avontuur tegemoet. Je eigen coachpraktijk of trainingen geven. Webdesigner, performer. Je bent een creatief dier en dat wat je doet daar ben je ook goed in. Maar hoe vertel je het de wereld, je website is klaar, je laat je zien op de social media en je wacht tot de telefoon gaat rinkelen….Kom maar op met die klanten! Dat blijkt altijd lastiger dan je denkt.
  • Je bent al en tijdje voor jezelf bezig, en je krijgt niet veel nieuwe klanten. Het gaat allemaal wel maar het houd niet over. Hoe keer je deze situatie? Hoe blaas je weer nieuw leven in je onderneming en maak je het weer rendabel? Hoe maak je een goed marketing plan waardoor je weer nieuwe klanten bereikt?
  • De crisis heeft er behoorlijk ingehakt, doorgaan of stoppen? Je besluit een doorstart te maken en het snel krijgen van klanten is cruciaal.
  • Je zoekt al tijden vergeefs naar een baan, en hebt besloten om je expertise  als freelancer in te zetten, hoe pak je dat aan? Wat is belangrijk en hoe krijg je werk?