Op de wonderlijkste plaatsen…

In dit blog zal ik de komende tijd verschillende dingen behandelen. Zo zal je leuke werkvormen tegenkomen die je kan gebruiken in trainingen of werk. Coach tips of vragen en natuurlijk de dingen des levens. Hier en daar gelardeerd met een filmpje of foto. Een van mijn favoriete filmpjes om te beginnen. Het is opgenomen door “Burning Man”. Dit is een beweging van creative mensen die elk jaar samenkomen ergens in een grote zandbak in Amerika. Zij hebben een geweldige vertolking gemaakt van het boek van Dr. Seus; ‘Oh the places you’ll go’. Of op z’n Nederlands ‘Op de wonderlijkste plaatsen’. Een kinderboek en tegelijkertijd een aanrader voor iedereen. Waarom? Omdat dit voorleesboek zo prachtig weergeeft waarom we soms zo blijven dralen in het leven, er altijd een excuus is om iets niet te doen… En de enige die je hiervoor de schuld kan geven ben JIJzelf. Dus zet je ene voet voor je andere, en ga!

Share This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.